Under vintern fortsätter golfen som vanligt måndagar och torsdagar. Mer om detta och när vårens tävling startar i januari (22/1 eller 29/1) kommer på festen och på mejl. VÄLKOMNA TILL GOLFMIDDAGEN Måndag kväll 27/11 kl. 19.00 Sista anmälningsdag torsdag 23/11. Alla golfvänner är välkomna! Tag med din partner. Läs mer om festen och anmäl dig längre ner.
Los Nórdicos Almuñécar Los Nórdicos Almuñécar Golf Hösten 2017
På tävlingsomgång nr 2, måndagen den 23 oktober deltog 24 spelare. 4 nya anmälde sig till att vara med på tävlingen. En strålande solig dag med lite avsvalkande lätta vindar. Segrade denna dag blev Lars-Erik Kallin (72), tvåa Mikko (74) och på tredje plats Britt- Marie Nilsson (74). Övriga kämpade väl. Se hela resultatlistan här. (Med reservation för felläsning och ev. spelare utom tävlan) På torsdag och nästa måndag är tider reserverade med första start klockan 9.00. Samling innan vid första utslag. Väl mött!
19:e hålet
På jakt efter birdy​
I torsdags var vi lite fler än beräknat, men vi trängde ihop oss med utgångstiderna och det gick fint. Trevligt att så många var med! Nästa golfdag – tävlingsomgång 3 - är på måndag för tävlare och icke-tävlare. Om du har flera gäster på besök som vill vara med, så meddela gärna Göran i god tid så vi kan boka extra tider. Om vi blir fler än beräknat går klubbens spelare i första hand. Första utgångstid är kl. 9.00. Samling innan vid första hål. Väl mött! Torsdagen den 9/11 blir det tävlingsomgång 5 på Granada GK som omväxling. Det är en mycket fin bana och vi har rabatt även här som medlemmar i Los Nordicos. Planera din färd hit om du inte varit här förut eller behöver lift. OBS! Göran bokar tider. Vi kommer att göra en beräkning på antal deltagare nu på måndag. Om du inte spelar nu på måndag, men vill vara med på Granada, så skicka ett mejl till Göran att du deltar, så vi får så bra bokningsunderlag som möjligt. goranasard@yahoo.se Måndag 27/11 blir det avslutningsfest. Mer (ny) information längre ner. PS. Hoppas ni gillade bilderna i förra utskicket. Har du bilder från golfen får du gärna mejla de till Jan-Erik.
Måndagen 30/10 var vi ett 20-tal som spelade denna underbart vackra golfdag. Flera deltog också i vår golftävling. Se resultat här. Vinnare blev Mikko. Därefter Ingrid och Svante. Överlag bra spel från samtliga.
Nu på torsdag 2/11 gästas vi av Anders och Margareta Liljeroth. Anders har vari med och drivit golfen under många år och är nu på väg att flytta hem. Han är med och spelar denna dag och vi avtackar honom efter spelet. Hoppas många kommer med och deltar. Måndag 6/11 spelar vi som vanligt för tävlare (omgång 4) och icke-tävlare. Om du har flera gäster på besök som vill vara med, så meddela gärna Göran i god tid så vi kan boka extra tider. Om vi blir fler än beräknat går klubbens spelare i första hand. Första utgångstid är kl. 9.00. Samling innan vid första hål. Väl mött! Torsdagen den 9/11 blir det tävlingsomgång 5 på Granada GK som omväxling. Det är en mycket fin bana och vi har rabatt även här som medlemmar i Los Nordicos. Vi har bokat bollar och bilar för de som anmält sig. Vill du vara med och inte har anmält dig, så hör av dig till Göran goranasard@yahoo.se Första utgångstid är 11.00. Planera din färd hit om du inte varit här förut eller behöver lift. ANMÄL DIG TILL GOLFMIDDAGEN! Måndag 27/11 blir det avslutningsfest för alla golfare. Läs mer om festen och anmäl dig längre ner.
Anders spelade en sista golfrunda på Los Moriscos där han och Margaretha har spelat ända sedan banan byggdes. Anders har dessutom varit aktiv och skött tävlingsverksamheten i golf under alla åren. Efter golfrundan blev det öl och uppvaktning med mousserande vin av hög klass, tal och minnen från förr. Anders och Margareta lämnar nu Almuñécar och Spanien för gott och vi önskar dem lycka till och tack för allt!
En avslutande golfrunda med stil.
Torsdagen den 2 november
Måndagen den 6 november
Måndagen 6/11 slaggolf och även tävlingsomgång 4 med bra deltagande och lite skönt fläktande vindar. Resultat här.
Torsdagen den 9/11 är det tävlingsomgång 5 på Granada GK. Det är en mycket fin bana och vi har rabatt även här som medlemmar i Los Nordicos. Vi har bokat bollar och bilar för de som anmält sig. Vill du vara med och spela eller tävla och inte har anmält dig, så hör av dig till Göran. goranasard@yahoo.se Avfart 137, sen genom byn Alhendin eller kör runt om byn. Hemsida: http://www.granadaclubdegolf.com/ Samling kl. 10.00. Första utgångstid är 11.00. Väl mött! ANMÄL DIG TILL GOLFMIDDAGEN! Måndag 27/11 är det avslutningsfest för alla golfare och prisutdelning för höstens tävlande. 17 personer har anmält sig redan. Alla är välkomna! Tag med din partner. Läs mer om festen och anmäl dig längre ner. /Jan-Erik
Torsdagen den 9 november
9/11. Torsdagens tävlingsomgång nummer 5 på Granada GK hade 26 deltagare varav 17 tävlande. En underbar dag på den trevliga banan med snöklädda berg i bakgrunden över Sierra Nevada. Bästa spelare idag var Lars-Erik, Göran och Ingrid. Grattis! Se alla resultat här.
13/11. På Moriscos som vanligt. Omgång nr. 6. Alla hjärtligt välkomna! Första start kl. 9.00. Samling innan vid tee 1. Väl mött! Regelbeslut: Från 70 år fyllda får du spela från röd tee om du vill. Då får du lägga till 5 slag på Morisco.
ANMÄL DIG TILL GOLFMIDDAGEN! 21 anmälda till festen. Kommer du? Måndag 27/11 är det avslutningsfest för alla golfare och prisutdelning för höstens tävlande. 17 personer har anmält sig redan. Alla är välkomna! Tag med din partner. Läs mer om festen och anmäl dig längre ner. /Jan-Erik
Måndagen den13 november
13/11. På Los Moriscos. Omgång nr. 6. Bäst denna gång var Britt-Marie S, som petade ner Lars-Erik till andraplatsen (74 slag igen). Hårfint. På tredje plats denna dag Leif S. Alla resultat här. Leif Lindell har lagt in resultaten på hemsidan där du också kan se den totala ställningen. Senast ledde Lars-Erik följd av Ingrid och Ulla-Britta. Nu börjar på allvar strykningarna av sämsta rundorna. Bäst av 5 gäller.
16/11. Umgängesgolf på Moriscos som vanligt torsdagar. Tag med vänner och nybörjare. Väl mött! 20/11. Måndagsgolf och även tävling nr. 7. Näst sista. Regelbeslut: Från 70 år fyllda får du spela från röd tee om du vill. Då får du lägga till 5 slag på Moriscos när vi tävlar. OJ, SÅ MÅNGA SOM KOMMER TILL GOLFMIDDAGEN! 29 är nu anmälda till festen. Har du anmält dig? Måndag 27/11 är det avslutningsfest för alla golfare och prisutdelning för höstens tävlande. Alla är välkomna! Tag med din partner. Läs mer om festen och anmäl dig längre ner. /Jan-Erik som åker till Cadiz på liten nöjesresa isf golf
Alla golfare är optimister!
Måndagen den 20 november
20/11. På Los Moriscos. Spel och tävlingsomgång nr. 7. Näst sista. En närmast perfekt golfdag. 16 deltagare totalt. Tre utom tävlan Örjan (78), Pekka (84) och Jan Rupertsson (86). Alla resultat här. Den totala ställningen på hemsidan. Bäst av fem gäller. Sista tävlingstillfälle nr 8, nästa måndag den 27/11. Då meddelas dagens resultat och de totala resultaten, på festen på kvällen samma dag. Vem skall få den åtråvärda vandringstrofén?
Jan samlar poäng på "ön" för första gången i höst.
Hål 19. Trötta, men (mest) lyckliga.​
Måndagen den 27 november
Härlig avslutning på golfhösten! Tävlingen Det blev en dramatisk sista omgång, måndagen den 27/11, för golftävlingen, med förändringar för de första placeringarna in i det sista. Lars-Erik gjorde sin bästa tävlingsrunda för hösten och satte bland annat tre birdie! Med det knep han första platsen och får pryda hemmet med vandringspriset till nästa år. Britt-Marie fick samma fina resultat, 70 slag netto, och höjde sig från femte plats till andra. Trea blev Mikko, endast ett slag totalt efter. Alla slutresultat ser du på hemsidan.
Lyckliga vinnare: Britt-Marie, Lars-Erik och Mikko.
Rekordstort deltagande på festen Avslutningsfesten på Riconsillo för tävlande, övriga spelare och golfvänner, 37 stycken, blev en trevlig tillställning med middag och prisutdelning.
Vi spelar på måndagar och torsdagar. Som medlem i Los Nordicos har du rabatt. Måndagar 34 euro i stället för 45 euro. På torsdag morgon bara 25 euro. Efter golfrundan samlas vi på restaurangen för eftersnack. Du visar upp ditt medlemskort och betalar i receptionen. Vi brukar samlas på morgonen kl. 9 vid första utslaget för att fylla upp 4-bollarna. Golfbilar har bokats upp tidigt av andra spelare, så vill du ha bil får du vara aktiv och kanske behöva ringa till klubben flera gånger. Saknar du bil eller vill samåka, så hör av dig till någon på listan eller till oss. Som lämplig ersättning för bilresan kan du bjuda chauffören på ölen efteråt. Måndagar har vi tävling med slaggolf, men det går även bra att delta utom tävlan. Lagindelningar innan första start. Tävlingen omfattar minst 5 omgångar höst och vår. Om du deltar i fler omgångar, räknas de 5 bästa. Du betalar 5 euro när du anmäler dig till tävlingen. Pengarna går till vinster. En av omgångarna spelas på Granada GK och det kan vara på en torsdag. Regelbeslut: Män från 70 år fyllda får spela från röd tee om du vill. Då får du lägga till 5 slag på Morisco när vi tävlar. Vårens tävling startar måndagen den 15/1 2018. Du kan ansluta när du vill. Golffest Golfsäsongen avslutas med festmiddag och prisutdelning. Alla är hjärtligt välkomna, inklusive partner och även de som inte tävlat. Alla tävlande får pris. Betalning (ca 16 euro) betalas på restaurangen Vårens avslutningsfest är planerad till den 19 mars 2018, veckan före påsk. Torsdagar har vi umgängesgolf. Vi samlas före första starttid för att fylla på med 4-bollar. Du kan ansluta och välja och spela ihop med vänner som du vill, fast vi försöker fylla ut alla bollar till 4-bollar. Gäster Har du gäster som är nere en kortare tid och som spelar golf är de hjärtlig välkomna också. Tänk på att det snabbt kan löna sig att bli medlem i Los Nordicos när man spelar på golfbanan Los Moriscos med tanke på våra kraftiga rabatterna. Medlemskort kan fås genom klubbens sekreterare. Jan-Erik Dahlqvist, Almuñécar – info, mejllistan Göran Åsard, Salobrena - golftider Lars-Eric Kallin, Almuñécar – resultat, tävling
Under vintern fortsätter golfen som vanligt måndagar och torsdagar. Göran håller koll på bokningarna och tar hand om eventuella nykomlingar. Vårens golftävling startar redan måndagen den 15 januari 2018. Det ger oss 11 möjliga tävlingstillfällen inklusive en omgång på Granada GK. Bäst av 5 gäller. Välkommen! Vårens golffest är planerad till 19/3. dvs. veckan före påskveckan. Läs mer under allmän information.
Tack för i höst och på återseende!  Lars-Erik, Göran och Jan-Erik
ALLMÄN INFORMATION
Snabb information om golfen får du genom att vara med på vår mejllista. Om du vet någon som är intresserad att vara med och spela golf med oss, så skicka namn och mejladress till Jan-Erik: jadabox@gmail.com. Vi behöver många nya golfmedlemmar.
Tillbaka till toppen