Julmarknad den 3 december 2014 Det serverades glögg, pepparkakor och gröt på onsdagens julmarknad. I marknadsstånden såldes allt från tomtar till inlagd gurka. Många medlemmar hade slutit upp och lät sig väl smaka av pepprakakor och glögg. Nästan 150 muggar gick åt och 15 flaskor glögg serverades. Kvällen avslutades med sånggruppen High Seas Folk som underhöll med julsånger och Barbershop Chorus.
Objektivt sett med Björn Lundqvist. Onsdagen den 5 nov. Stan, från Almunécars kulturförening lobbade för medlemskap i kulturföreningen, vilket ger fritt inträde i evenemang på Casa cultura. Anita lobbade för en resa till Ronda tisdagen den 25 november. Gunnel och Torsten presenterade vinnarna i tipspromenaden. I huvudprogrammet visade Björn Lundqvist sina bilder och berättade anekdoter om sitt liv som fotograf. Väldigt fina bilder tajmat med musik och trevlig information.
Los Nórdicos Almuñécar Välkommen till Los Nórdicos
Ni är alla välkomna tillbaka till höstens aktiviteter! Biblioteket öppnar den 8 oktober 16.00-17.00. Programmen på Hotel Victoria börjar den 8 oktober kl. 17.30 med mingel, information och flamenco.
Den 1 oktober börjar ett nytt Los Nórdicos-år och årsavgiften är oförändrat 15€. Vår kassör Ulla Brita Scott finns på Hotel Victoria alla onsdagkvällar för att ta emot avgiften.
TA MED  2013-2014 års medlemskort så att ni får det nya giltighetsmärket på.
Onsdagen den 8 oktober Premiär för höstens onsdagsaftnar   Drygt hundra medlemmar slöt upp vid vår första klubbafton, det bjöds på tappas och cava. Sedan hälsade Erich alla välkomna och höll en tyst minut för de som fallit ifrån under året. Tio nya medlemmar hälsades speciellt välkomna. Flamenco gruppen SABOR A MAR gjorde sedan ett bejublat framträdande och musiken stod Carlos Rodriges för.  
Onsdagen den 15 oktober, klubbafton med Elvis Presley.  Eftersom Elvis kännaren Svante Rask blivit sjuk och lämnat återbud, så fick Erich vår ordförande hoppa in som ersättare. Det spelades lite Elvis låtar och berättades om hans liv. Efter lite trugande så kom det även upp lite folk som dansade till tonerna av Elvis.  
Onsdagen den 22 oktober med Richard Björkman. Bukowskis representant i Spanien, talade om auktionsmarknaden, hur den ser ut idag och om det finns hypade konstnärer.  
Onsdagen den 29 oktober föredrag med Erik Norling Vår välkände Spanske advokat Erik Norling från Fuengirola, född i Spanien av Svenska föräldrar och därav hans utmärkta kunskaper om Spansk lagstiftning på Svenska språket, höll ett intressant föredrag om Spanien, skatter och lagar. Han berättade att Spanien numera är ett fullvärdigt EU land och inte som tidigare ett land man kunde gömma sig i från skattemyndigheten. Det förekommer även många myter om bl. a. våldsamt hög arvskatt på upp till 85%, vilket är helt felaktigt. Normalt set ligger arvsskatten på mellan 6 och 10%. En och en halv timma fängslade Erik åhörarna, och för detta tar han inget arvode, ett smart sätt att marknadsföra sig till oss som säkerligen någon gång behöver anlita advokat.  
Grillutflykten
 Sista dagen för BINGO blir tisdagen den 9 december och uppstarten nästa år  är beräknad till den 20 januari på Victoria Playa.
Årsmöte på Hotell Viktoria den 12 november 2014 Det var beställt 120 vin och tappas, och det kom ca 120 personer till årsmötet, en träffsäker uppskattning av avgående styrelsen. Mötet genomfördes utan några större dispyter. Två motioner var inlämnade av Thomas Hedrén angående hur klubbens förmögenhet skall användas. Båda röstades dock ner av medlemmarna. Den nya styrelsen valdes och välkomnades och den avgående styrelsen avtackades.
Mats Björkman den 19 november 2014 Ett hundratal medlemmar slöt upp för att lyssna på Mats Björkman från tidningen “Sydkusten”. Som vanligt ett mycke intressant föredrag om aktuella händelser i Spanien. Om Catalonien som vill bryta sig ut från Spanien och om den omfattande korruptionen som har förekommit och förekommer i det politiska etablissemanget. Leif Kumlin vår nya ordförande berättade några trevliga historier och höll i prisutdelningen av lotteriet som såldes före mötet.
PO Larsson den 26 november 2014 PO Kåserade och berättade vad som är så speciellt med Värmlänningar.  
Los Nórdicos Almuñécar Tillbaka till toppen Höstens program