Los Nórdicos Almuñécar
Nästan alla av våra medlemmar vill ut och resa. Upptäcka Spanien när man är här! Att ordna bra och intressanta resor är inte lätt. Det behövs kunnig svensk guide, priset för resan får inte vara för högt, bra hotell och god mat. En ganska svår ekvation som är svår att lösa. Dessutom har vi försäkringsfrågan för resenärerna.  Inför hösten 2015 har vi i styrelsen tagit fram en resplan. 14-15 november till Lilla Hollywood och Guadix En riktigt spännande resa. Vet inte hur många av er som ser gamla cowboyer filmer som spansk TV sänder. Det är häftigt att känna igen sig och förundra sig över hur skickliga kamerakillarna är. Vi skall få se en show med bankrån och Cancan. En riktig upplevelse när man ser det live. Därefter åker vi och äter en god lunch hos en tillverkare av ekologisk olivolja. Färden går sedan vidare till Guadix.
Guadix En intressant stad med över 2 000 grottor som fortfarande är bebodda av människor. Att människorna i Almuñecar försvann från kusten när Almuñecar belägrades och bosatte sig i bergen är historiskt sett mycket intressant. Vi skall titta in i grotthem, hur det är att bo i grott hotell, riktigt, riktigt spännande. Vi bor på ett bra hotell i centrum och det sägs att vi skall få god mat under resan.
Mer information och bokningar kan göras i vår informationspärm på Victoria Playa från den 15 september 2015.
Hemlig matresa den 27 november. Vi gör en dagsutflykt med buss för att låta oss smaka ett franskt inspirerat matbord.
Mer information och bokningar kan göras i vår informationspärm på Victoria Playa från den 15 september 2015. Fredagen den 4 december en dagsutflykt till Rute. Inför julen gör vi en intressant resa till Rute. Vi skall besöka Anis fabrik där vi får smaka på produkterna. Vi besöker en skinkfabrik där vi kan handla skinka och korv. Vi skall också besöka två chokladfabrik med världens största utställning i choklad av bibelfigurer och miniatyrer av två spanska byar.
Mer information och bokningar kan göras i vår informationspärm på Victoria Playa från den 15 september 2015. Väl mött på våra resor hösten 2015. Styrelsen
Los Nórdicos Almuñécar Tillbaka till toppen