Los Nórdicos Almuñécar
Påsksupé på Hotel Victoria 2013
Invigningen på Hotel Victoria Playa 29/2-2012. En ovanlig händelse på en ovanlig dag! Vi var ung.140 personer som samlades på hotellet på onsdagskvällen. Tapas hade dukats upp i ”vinterträdgården” och cava serverades vid ståbord ute på terrassen. Alla såg ut att trivas och ville bekanta sig med de nya lokalerna. Så slog vi oss ner och lyssnade till Carmen Rubin som berättade om sina äventyr i Afrika. Denna gång mest om Swaziland. En fängslande stund. Nu är ni alla välkomna till Victoria på tisdagarna då vi äter lunch kl.13.30. Bingospelet börjar 12.30 På onsdagar blir det föredrag kl.17.30 och innan dess kan man förfriska sig i baren.
Luciamiddag på Hotel Viktoria 12 dec 2012
Vinprovning 6 mars 2013
Mandelblomsresan den 12 februari 2013 Vi åkte med buss från Almuñécar till olivoljemuséet, provsmakade, tittade och handlade. Efter kaffepaus fortsatte vi till apelsindalen och Valle Lecrin där vi såg lite av mandelblomsträd i full blom. På Restaurang Los Naranjos köptes det apelsiner, 10 kg för 3:50:-€. En helt underbar lammstek serverades till lunch. Sedan bar det av hemåt igen. Vädret var lite kyligt och blåsigt, men en underbart blå himmel och Christel skötte arangemanget med den äran.
Konstresa till Granada 15 nov 2012
Vår årliga resa till Granada och Honorärkonsul Christina Lindemark var som vanligt en positiv upplevelse.  Bussen avgick kl 9:00 från busstationen i Almuñécar och ca två timmar senare var vi framme i Huetor Vega där Christina bor. Christina tog som vanligt emot oss med öppna famnen, och de som inte tidigare träffat henne fick bekanta sig och skriva in sig på hennes lilla kontor. Efter att alla fått uträttat sina behov drog vi vidare till Santa Fe, där en lokal mycket känd skulptör vid namn Migel Moreno, visade sin verkstad och trädgård. Hans verk var fantastiska och pryder många kända platser i Granada och även Almuñécar med omgivningar. Lunchen intog vi på restaurangen Casa Isla i Santa Fee och därefter bar det hemåt igen. En eloge till vår reseledare Anita för väl genomförd resa.
Tommy Svensson 15 feb 2012
Tidigare aktiviteter med bilder.
Grillutflykt 9 nov. -13 Tack alla underbara, positiva människor, som deltog i grillutflykten!  Vi var 53 st.  Solen strålade och alla var glada och pigga. Elisabeth och Ralf hade grillkol mm med sig och tände grillarna, medan vi andra gjorde en kort tipspromenad. Goda dofter spreds över nejden och alla blev mätta och nöjda. Tack alla ni, som på olika sätt hjälpte till för att göra en trevlig samvaro för oss! Gunnel Göransson

Lucia fest den 12 december 2013 på Hotell Viktoria

Los Nórdicos Almuñécar Tillbaka till toppen