Los Nórdicos Almuñécar
Onsdagen den 21 januari Vår ordförande Leif Kumlin höll ett föredrag om att spara på elen. Mycket intressant och tänkvärt, Leif kommer säkert att få många frågor om sina idéer. Att priset per kw är dubbelt så dyrt i Spanien var lite av en överraskning. Nu jämförde han med Stockholm och det är kanske extra billigt där.  
Onsdagen den 28 januari UFO expert Clas Svahn besökte oss på klubben i kväll, och höll ett intressant föredrag om händelser som inte går att förklara, och en del som hade sin förklaring. En eloge till Leif Kumlin som hämtade Clas på flygplatsen i Malaga och som redan i morgon reser tillbaka till Stockholm.  Clas Svahn ett riktigt proffs på området, före detta ordförande i UFO-Sverige numera vise ordförande. Clas är även journalist på Dagens Nyheter, vise ordförande i AFU i Norrköping (Arkivet för UFO forskning) och författare till ett flertal böcker i ämnet. Sveriges television kommer att under 2015 sända en dokumentär om UFO-Sverige med just Clas Svahn. Källa:  Wikipedia.
Onsdagen den 4 februari Musikkrysset med Christer Andersson. Christer hade satt ihop ett kryss som var ganska enkelt, inte i klass med Anders Eldeman, men Eldeman har kanske lite mer resurser. Alla hade lyckats få ihop rätt svar sånär som på en bokstav i låten “Wolk Of Life” med Dire Straits. Tre bord hade lyckats, men med utslagsfrågor så korades en vinnare.  
Onsdagen den 11 februari   Graciela Yuste och Gitaristen Adrian Lombardi underhöll med musik från Amerika, en resa från norr till söder och avslutade med en ABBA låt “I have A Dream”. Graciela som kommer från stadsdelen “La Boca” i Boenos Aires Argentina, debuterade som tjugoåring med sitt första album “Tu sangre es mi sangre”. Graciela har också bott och representerat Argentina i stora delar av världen, bl.a. även Mora dit hon flyttade 1990. Numera är hon bosatt i Malaga.  
Onsdagen den 18 februari   Sören Gezelius och Leif Kumlin drog vitsar och historier under kvällens “Stay up”, som de hade valt att kalla det, inte “Stand up”.
Onsdagen den 25 februari   Många var det som kom och lyssnade på Mats Björkman från Sydkusten, när han berättade om Spansk politik i allmänhet och skandaler och korruption i synnerhet.
Onsdagen den 4 mars   Klas Kvännå, tidigare general för Vasaloppet, tog oss med bakom kulisserna, och om bakgrunden till Vasaloppet. Ett intressant och uppskattat föredrag av Klasse.
Onsdagen den 18 mars   Petra Kvännå underhöll oss med ljuv musik, mycket uppskattat. Därefter kom Los Nordicos kören och visade sina nyvunna färdigheter.
Onsdagen den 25 mars   Vårfest och avslutning på säsongen. Ett hundratal personer deltog på restaurang Chiringuito El Tesorillo. Maten var god och stämningen hög.
· Vi öppnaronsdagsmötena onsdagen den 7 oktober Vi öppnar biblioteket den 7 oktober Vi öppnar kortspel torsdagen den 8 oktober Vi öppnar Bingon tisdagen den 13 oktober Vi öppnar jazzcirkeln tisdagen den 13 oktober
· · · ·
Inför höstens aktiviteter
Los Nórdicos Almuñécar Tillbaka till toppen