Samarbetspartners

Asociación de Mujeres en Solidaridad con Madres Solas

På rekommendation av Carmen på Almuñécar kommun har vi nu valt ut den organisation som vi kommer att stödja under det närmaste året. Det är en ideell förening, politiskt och religiöst obunden, som hjälper, ofta misshandlade, ensamstående mödrar med barn. Föreningen har en psykolog, en socionom och en sekreterare som driver verksamheten.

Föreningen startades 1996 av en kvinna som heter Marisa Sendón och drivs i huvudsak av donationer och stöd från enskilda. Verksamheten omfattar Granadaprovinsen, men vårt bidrag ska endast tillfalla hjälpsökande i Almuñécar kommun.

Föreningen har aktiviteter och stöd som hjälper kvinnorna att hjälpa sig själva.
Man kan lämna kläder till kontoret men också penninggåvor.

Det lilla bidrag som Los Nordicos lämnar kommer att användas till glasögon, skolmaterial, medicin till barnen bland annat. Varje år kommer vi att få en specifikation på var våra pengar använts och hur. Föreningen lämnar inte ut kontanter utan istället köper man in det som den sökande behöver.

 

Tänk på att det finns många fattiga familjer även i Almuñécar som behöver hjälp. Vi kan ge en liten hjälp och på detta sätt visa vår tacksamhet över att vi får möjlighet att leva ett gott liv i Almuñécar.

Nu har vi lämnat in allt som samlats in i den lilla gröna sparbössan under säsongen 2021-2022. Det blev totalt 202 e. Kvitto

Tack alla ni som bidragit!

Nu kan du stödja Madre Solas genom att köpa en LOTT till det stora JULLOTTERIET med chans till stora vinster. Dragning i Spansk tv den 22 december 2022.
Lotten kostar 25e och då tillfaller 5e Madre Solas.
Boka din lott via mail:  almunecar@losnordicos.com
Lotten hämtas ut och betalas på vår expedition under våra öppettider.

 

 

 

 

 

Du hittar mer information om Madres Solas på deras Facebook här!

 

 

Medlemsrabatter

Det finns en sida för varje företag/affärsverksamhet som vi upphandlar avtal med.
Se vidare under respektive rubrik.

Det kan vara olika förmåner och rabatter för olika verksamheter så välkommen in att läs om det som intresserar dig!

Se även listan med Företag med Medlemsrabatter som finns i högerspalten.
Vi har nya överenskommelse med ett 20-tal företag.