Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Onsdagsmöte på Chinasol: Spanien – en färd genom historien

17 april *18:00 - 19:30

I kväll har glädjen att välkomna Spanienkännaren Thomas Gustafsson som kommer att hålla en föreläsning om Spanien och Spaniens historia. Thomas är författare, journalist, historiker och hispanist (expert på Spanien och den spansktalande världens historia, politik och samhälle). Under många år har Thomas varit verksam som Sveriges enda korrespondent i Madrid varifrån han har skrivit en rad initierade böcker om Spanien och Latinamerika, bland annat historieboken ”Spanien: En färd genom historien” (Carlsson Bokförlag) som räknas som det stora referensverket för alla Spanienintresserade och som nu finns ute i sin tredje uppdaterade utgåva.

Under föreläsningen kommer Thomas att berätta om Spaniens historia från forntid till nutid och tar med åhörarna på en omtumlande färd genom tid och rum.  Om någon vill köpa ett eget signerat exemplar av den senaste utgåvan av historieboken, som föreläsningen delvis bygger på, har Thomas lovat att ta med sig böcker till specialpris.

Alla är varmt välkomna. Gratis för medlemmar i Los Nórdicos. Den som inte är medlem får betala 5€.

Dörrarna till restaurangen öppnar kl. 17.00. Kom och mingla och köp gärna någonting att dricka i baren. Programmet börjar kl. 18.00.

Program för vårens alla onsdagsträffar https://losnordicos.com/antligen-onsdag/

Expeditionen är öppen kl. 16 – 17 om du vill betala ditt medlemskort. OBS! Alla medlemmar måste även fylla in en ansökan om medlemskap
https://losnordicos.com/medlemskort/

Detaljer

Datum:
17 april
Tid:
18:00 - 19:30
Evenemang Kategori: