Resor & utflykter

Utflykt till fiskehamnen & fiskauktionen i Motril

Bussresa till Finca Solmark

Pop up resegrupper

Vi provar nu ett nytt upplägg för våra resor & utflykter som anordnas av Los Nórdicos. Den tidigare resegruppen har ersatts av det vi kallar för ”pop up resegrupper”. 

En ”pop up resegrupp” består av en liten grupp av medlemmar, t.ex. 2-3 stycken, som tillsammans vill planera och genomföra EN resa (eller flera) som erbjuds till övriga medlemmar till ”självkostnadspris”. Om resan blir av så kan pop up resegruppen få (skälig) ersättning för de utlägg som den ev. har haft i samband med rekognosering och planering av resan.

Pop up resegruppen får hjälp med att lägga ut information om resan på Los Nórdicos hemsida och Facebook, att skapa digitalt formulär för anmälan samt att ha kontakt med bussbolaget.

Skicka ett mail till almunecar@losnordicos.com om du vill skapa en pop up resegrupp.

Här kan du läsa om Los Nórdicos tidigare resor.


KalliopejaRESOR

Som medlem i Los Nórdicos Almuñécar har du 10% rabatt på ordinarie resor, utflykter & vandringar som anordnas av Gerd Marianne Kummel-Kunnas på KalliopejaRESOR:

Utflykter för Los Nórdicos medlemmar

Dagsutflykter under hösten 2023

Vandringsdagar hösten 2023


Hola Andalusia

Som medlem i Los Nórdicos Almuñécar har du 10% rabatt på resor, utflykter & vandringar som anordnas av Hola Andalusia.

https://www.holaandalusia.se/


Jörns

Medlemmar i Los Nórdicos får 5€ rabatt per person på utflykter som arrangeras av Tord Larsson, guide på Jörns. Samtliga utflykter till/från Hotel Helios i Almuñécar.

6 Feb 09.00 RioFrio och Dolmen De Menga. Pris 55€ (50€) inkl buss, whispers (hörsnäcka), visningar, kaviar och cava, lunch och guidning. Åter ca 17.30.

8 Feb 09.30 Grottorna i Nerja, Frigiliana och Nerja. Pris: 35€ (30€) inkl grottbesöket med auidoguide. Åter ca 16.30.

10 feb 08.45 Granada. Utflykt till Alhambra där en lokalguide (på engelska) tar gruppen med på en promenad inom Alhambra (ej nazridernas palats) ner till centrala Granada, ca 2 tim. Pris: 25€ (20€) +10€ om ni vill gå med lokalguiden. Whispers (hörsnäcka) ingår också. Åter ca 17.30.

Bokning: kontakta Tord Larsson, guide på Jörns, tordlarsson789@icloud.com alt. +46 738 272 527.