Resor

Man anmäler sig till våra resor via ett digitalt anmälningsformulär istället för på papperslistan i pärmen på Chinasol. Vi hjälper dig gärna med din anmälan på Los Nórdicos expedition.

Vi har som målsättning att minska hantering av kontanter och ser helst att man betalar sin resa via banköverföring till Los Nórdicos bankkonto.

Allmän information och villkor avseende våra resor.

Pop up resegrupper

Styrelsen har beslutat att vi under hösten 2023 ska prova ett nytt upplägg för våra resor & utflykter som anordnas av Los Nórdicos. Den nuvarande resegruppen kommer att ersättas av det vi kallar för ”pop up resegrupper”. 

En ”pop up resegrupp” består av en liten grupp av medlemmar, t.ex. 2-3 stycken, som tillsammans vill planera och genomföra EN resa som erbjuds till övriga medlemmar till ”självkostnadspris”. Om resan blir av så får pop up resegruppen (skälig) ersättning för de utlägg som den ev. har haft i samband med rekognosering och planering av resan. Pop up resegruppen får hjälp med att lägga ut information om resan på Los Nórdicos hemsida och Facebook, att skapa digitalt formulär för anmälan samt att ha kontakt med bussbolaget.

Skicka ett mail till almunecar@losnordicos.com om du vill skapa en pop up resegrupp.


Banköverföring till Los Nórdicos AHN-CN, Almuñécar

IBAN-nummer:
ES0200810543640001369140
BIC-nummer:
BSABESBB

Los Nórdicos AHN-CN, Almuñécar
Banco de Sabadell
Av. Juan Carlos 1
18690 Almuñécar


KalliopejaRESOR
Som medlem i Los Nórdicos Almuñécar har du 10% rabatt på resor, utflykter & vandringar som anordnas av Gerd Marianne Kummel-Kunnas på KalliopejaRESOR:

Resor & utflykter under våren 2023

Vandringsdagar våren 2023


Här kan du läsa om Los Nórdicos tidigare resor.