Bordellen Eternellen

Los Nórdicos teaterforestilling på Casa Cultura 23 november 2022.

Teaterstykket handlet om 5 kvinner som fikk sparken i banken de arbeidet, og måtte ut på arbeidsmarkedet for å finne nytt arbeid. Etter mange forsøk med håpløse sosial arbeidere og bedriftsledere som sa kontant nei til nye jobber, endte kvinnene til slutt opp med å starte eget bordell etter samvirke modellen hvor alle var medeiere med fokus på likestilling, solidaritet og godt arbeidsmiljø. Og bankens ledere som hadde gitt kvinnene sparken ble deretter faste kunder på bordellet.

Den 24 mars 2023 hadde vi skuespillerne en reunion for første gang etter forestillingen. Eloisa på San Cristóbal som en glimrende vertinne stilte med fleksible løsninger for ethvert ønske, og laget et hyggelig arrangement som hun alltid gjør.

Det ble «Oscar-utdeling» for skuespillerprestasjonene og en plakett av hver enkelt skuespiller med de ulike rollene og kostymer.

Eyolf Soot – Oscar for beste regissør, mest utholdende, beste inspirator, alltid blid, alltid kreativ, aldri sliten og aldri nei i hans munn.

Cate Nilsen – Oscar for beste gledespike og helsepersonell med helbredende håndspålegging (på Per).

Monica Lundgren – Oscar for søteste, snilleste gledespike, grunder, bedriftsleder, omsorgsarbeider økonomiansvarlig og rørlegger..

Anette Kamfjord – Oscar for mest allsidige ansiktsuttrykk, mest erfarne amatør og beste tvilling. .

Elisabeth Hodneland – Oscar for beste kostymer og beste sosialarbeider og arbeidskonsulent i coctailglassføring med høyt hår i silke og tyll.

Sverre Kjølstad – Oscar for smarteste og kuleste bordellkunde med best kontakter der oppe og fikk betalt i stedet for selv å betale for en natt.

Elisabeth Holmstrøm – Oscar for mest seriøse bordellmamma, i en krysning av Moder Sverige og Synnøve Solbakken som nektet å gå med nettingstrømper.

Ralf Holmstrøm – Oscar for mest forelskede bordellkunde som bare ville ha bordellmammaen uten nettingstrømper.

Nina Kristiansen – Oscar for forestillingens ukronede rose, allsidige kostymer og bydde mest på seg selv i alle roller.

Helen Bringeland – Oscar for lengste ben, største attributter og blondeste gledespike.

Klasse Kvännå – Oscar for beste amatør, mest kledelige direktør som hund i bånd, beste dansefot og mest talentløst utro ektemann og lettkledde bordellkunde.

Ulla-Maija Yrjänä – Oscar for beste elskerinne med mange ansikter, beste støvsuger selger, og den søteste hevn mot den utro direktøren.

Carina Johansson – Oscar for mest elegante forsmådde kone og vakreste aspirerende bordellansatt.

Per Jonsson – Oscar for mest grensesprengende transe, seriøse forretningsmann, allsidige bordellkunde og bjudar på seg selv på alle måter. .

Ingeborg Støren Soot – Oscar for beste regissørkone, mest kraftfulle sufflør, beste franske aksent, og best og mest kreativt teknisk utstyrt bordellkonsulent.

Fotograf: Dag Korntorp
Layout: Irene Sörensen