Ordföranden

   

Hej Nordicos!                                                                                                                                                      Bro 14 april 2022.

 

Vi fixade det, vi fick trots allt till en vår som heter duga, programmässigt. Vädermässigt fanns det väl en del mer att önska men man får ta det onda med det goda. Ser vi till hela säsongen 21-22 så är vi definitivt back on track. Vi satsade stort på nystart efter Corona chocken och pikade med Jacke Sjödin som blev så betagen av oss Los Nordicos och av Almuñécar, och vi av honom, att han återkommer den 26 okt i år och denna gång har han Helen Sjöholm med sig live.

Pandemin har ofrånkomligt satt sina spår och vi har påmints om nödvändig försiktighet genom restriktioner som vi kanske inte alltid har tagit på tillräckligt allvar för att uttrycka det milt. Vi har också fått besked om ett och annat Corona fall bland våra medlemmar, och efter vad jag kan förstå så är det tack och lov av den mildare varianten. Även om vårt medlemsantal i jämförelse är på en normal nivå så märktes försiktigheten i något färre besökare på våra onsdagsträffar.

Att kunna umgås i Los Nordicos innebär så mycket för så många. Vi har möjligheter att träffas i det lättsamma, på torget på fredagar, vinbingo på tisdagar, klubbträffar på onsdagar, utflykter på torsdagar till det prestige laddade tävlandet på boulebanorna på stranden och golfbanan i Salobreña. De spontana fredagsträffarna har vi av känd anledning flyttat till ”Apelsintorget” och krogen SEIVA där vi numera också har vår informationstavla. Vi hoppas kunna utveckla vårt samarbete med krögaren till att även servera lite Nordiska specialiteter.

Jag vill att du ska veta att det är tack vare dig som vi är back on track. Det är ditt intresse och din delaktighet som motiverar alla slithästar i våra olika arbetsgrupper och i styrelse att hela tiden överträffa sig själv i ideellt arbete. Alla är värda ett stort tack, en skön sommar och ett spännande återseende.

Hälsar

Leif Håkansson