Styrelsen

Välkommen till Los Nórdicos i Almuñécar!

Los Nórdicos AHN-CN är en förening, öppen för alla nordbor som vistas i Almuñécar längre eller kortare tid.
Vi är här för att främja en redan hög trivselfaktor genom att skapa mötesplatser för socialt umgänge mellan våra medlemmar men också mellan medlemmar och olika delar av det spanska samhället.

Almuñécar är en stad som haft avgörande betydelse för Spaniens utveckling de senaste tretusen åren och är mycket populärt bland nordbor som uppskattar det genuint spanska. När man strosar i gamla stan på dess kullerstens belagda smala gator kan fantasin lätt skena iväg och du hör både Morer och Romare storma fästning och utkik, eller för den delen en galopperande tjurrusning mot Rosentorget!

Almuñécar är en stad som vet kulturens betydelse för det sociala umgänget och har sett många virtuoser inom traditionell spansk musik och dans födas. Närheten till Granada och Musikhögskolan har också satt sina tydliga spår i kulturutbudet.
Mitt i allt detta finns vi, Los Nórdicos förverkligande våra medlemmars önskningar om att spela Boule, Bingo, Golf, Vandra, Sticka, Spela kort och Resa. Vi har ett stort bibliotek med litteratur och filmer på de nordiska språken. Våra klubbkvällar på onsdagarna erbjuder ett varierat innehåll med föredrag och underhållning.

Hälsningar styrelsen!

Nya styrelsen 17 nov 2021

Övre raden fr vänster: Britta Jonsson, sekreterare, Liselotte  Berggren, Helen Bringeland, kassör, Andra raden: Elsy Einarsson, vice ordförande, Berit Sandström, Ann-Marie Bönström, Leif Håkansson, ordförande, Främre raden: Ralf Holmström, Anette Kamfjord och hunden Ruby, Irene Soerensen.
På bilden saknas Betty Engdahl.

Vill du komma i kontakt med oss går det bra via mail:

almunecar@losnordicos.com

Lista med styrelseledamöter