Spanskakurs

Los Nórdicos kan nu erbjuda sina medlemmar subventionerade spanskakurser på TCL språkskola mitt emot Majuelo Parken (Tropical Coast Languages, Avd. Europa 30). Vi har meddelat TCL att våra medlemmar vill ha fokus på spansk konversation.

Kostnad för Los Nórdicos medlemmar
2 gånger i veckan á 1,5 timme = 75€/månad (Los Nórdicos sponsrar med 5€ per deltagare), eller
1 gång per vecka á 1,5 timme = 40€/månad.
Kurslitteratur köps in av Los Nórdicos och lånas ut till medlemmar som går på kurser.

Tider som erbjuds är måndag – fredag, kl. 12.30 – 14:00 eller 16:00 – 17.30, 17.30 – 19.00 alt 19.00 – 20:30. Ange i anmälningsformuläret vilka dagar och tider som passar bäst.

Anmäl dig till kursen via detta formulär https://form.jotform.com/losnordicos/spanskakurs
SENAST  24 september!

Första kursen börjar så snart vi får ihop till en eller flera grupper – vår förhoppning är att kunna starta i början av oktober.

TCL erbjuder alla deltagare att genomföra ett diagnostiskt prov för att kunna erbjuda undervisning på rätt nivå. Grupperna kommer att bestå av ca. 10 personer. För er som redan kan bra spanska finns det möjligheten att gå i en mer avancerad grupp med andra TCL-deltagare. För er som börjar kursen går det bra att kombinera med on-line lektioner om ni inte är på plats här i Almuñécar.

För att genomföra det diagnostiska testet kan ni antingen:
–  besöka TCL och be att få testet i receptionen och skriva testet där. Säg att ni kommer från Los Nórdicos (personalen talar engelska)
eller
– be oss maila det till er i Word och ni mailar tillbaka det inom 24 timmar (almunecar@losnordicos.com)

TCL anordnar även många olika aktiviteter och utflykter som kursdeltagarna kan delta på.
Läs mer om TCL: https://tclanguages.com