ChatGPT till nytta och nöje, Workshop

Har du hört talas om ChatGPT? Det är en artificiell intelligens (AI) som kan skriva noveller, ta fram recept med ingredienserna i ditt kök, utmana dig på spel, ge förslag på böcker med handling som du gillar, sammanfatta långa texter, ta fram ett träningsprogram utifrån dina förutsättningar och mycket annat.

Los Nórdicos erbjuder nu dig som är medlem en introduktion hur du själv kan använda ChatGPT och några andra AI-verktyg för både nytta och nöje. Under 2½ timmar (inkl. fika) har vi en workshop där vi tar upp vad artificiell intelligens är, lite om risker och möjligheter, men mest med fokus på hur du praktiskt kan använd AI med din smartphone eller dator.

Inga speciella förkunskaper behövs annat än att du har en viss vana av att surfa på nätet och har ett internetabonnemang, och är nyfiken.

Vi genomför workshopen i vår lokal i San Sebastian, Calle Laderas de Castellar (klicka på länken så öppnar sig Google Maps) i en mindre grupp (max 12 personer), för att vi ska kunna hjälpa varandra att komma igång med AI-verktygen. Anmäl dig via länk nedan:

Workshopen leds av Ulf Söderberg som har en bakgrund som lärare och utbildningsproducent.