Resor – allmän information

Pop up resegrupper

Vi provar nu ett nytt upplägg för våra resor & utflykter som anordnas av Los Nórdicos. Den tidigare resegruppen har ersatts av det vi kallar för ”pop up resegrupper”. 

En ”pop up resegrupp” består av en liten grupp av medlemmar, t.ex. 2-3 stycken, som tillsammans vill planera och genomföra EN resa (eller flera) som erbjuds till övriga medlemmar till ”självkostnadspris”. Om resan blir av så kan pop up resegruppen få (skälig) ersättning för de utlägg som den ev. har haft i samband med rekognosering och planering av resan.

Pop up resegruppen får hjälp med att lägga ut information om resan på Los Nórdicos hemsida och Facebook, att skapa digitalt formulär för anmälan samt att ha kontakt med bussbolaget.

Skicka ett mail till almunecar@losnordicos.com om du vill skapa en pop up resegrupp.

Utflykt till fiskehamnen och fiskauktionen i Motril, 1 & 27 februari 2024

Regler vid avbokning

Vid avbokning efter sista anmälningsdag betalas inga pengar tillbaka om inte platsen fylls av annan resande.

Information om försäkringar

Los Nórdicos AHN-CN är en ideell förening som inte har några försäkringar för sina medlemmar eller för sina ideellt arbetande medlemmar.

Det innebär att när du deltar i någon aktivitet eller resor så är det din egen personliga försäkring som gäller om du skulle skada dig på något sätt. Föreningen har här inget ansvar.

På våra anmälningsblanketter för aktiviteter/resor hänvisar vi till denna information och i och med att du skriver på din anmälan godkänner du även att du tagit del av ovanstående information.

Här kan du läsa om våra tidigare resor.