Styrelsen

Välkommen till Los Nórdicos i Almuñécar!

Los Nórdicos AHN-CN är en förening, öppen för alla nordbor som vistas i Almuñécar längre eller kortare tid.
Vi är här för att främja en redan hög trivselfaktor genom att skapa mötesplatser för socialt umgänge mellan våra medlemmar men också mellan medlemmar och olika delar av det spanska samhället.

Almuñécar är en stad som haft avgörande betydelse för Spaniens utveckling de senaste tretusen åren och är mycket populärt bland nordbor som uppskattar det genuint spanska. När man strosar i gamla stan på dess kullerstens belagda smala gator kan fantasin lätt skena iväg och du hör både Morer och Romare storma fästning och utkik, eller för den delen en galopperande tjurrusning mot Rosentorget!

Almuñécar är en stad som vet kulturens betydelse för det sociala umgänget och har sett många virtuoser inom traditionell spansk musik och dans födas. Närheten till Granada och Musikhögskolan har också satt sina tydliga spår i kulturutbudet.
Mitt i allt detta finns vi, Los Nórdicos förverkligande våra medlemmars önskningar om att spela Boule, Bingo, Golf, Vandra, Sticka och Resa.
Vi träffas  onsdagar 17.00 på ChinaSol, Playa San Christobal med mingel och programinslag. Där kan du också ansöka om att bli medlem, 15€ kostar medlemsavgiften. Inte att förglömma vi har ett  bibliotek/expedition på ChinaSol (Salongen) som är öppet tisdagar mellan 14.00 – 15.15 och onsdagar 16.00-17.00.

Hälsningar styrelsen!


Nya styrelsen 14 nov. 2019
Från vänster Leif Håkansson, ordf, Ralf Holmström, Lisa Olofsson, Christer Kihlfors, Henrik Schou,
Elsy Einarsson, Kirsti Arnöy Håkansson, Britta Jonsson och Berit Sandström.
På bilden saknas Jan-Erik Magnusson.

Vill du komma i kontakt med oss går det bra via mail:

almunecar@losnordicos.com

Kontaktlista till Styrelsen