Boule

Boule är ett mycket populärt sätt att umgås på i vår förening. Alla kan vara med och det ställs inga krav på att man skall vara bäst. Tävlandet är inte det viktigaste med boulen. Spelet är ett perfekt sätt att träffas, ha kul, lite motion träffa goda vänner och inte minst ta ett glas vin eller öl med Tapas efter spelet.

Boule på Pensionista                                            

Pensionista är ett område med pensionärsbostäder och ligger mitt emot busstationen nedanför Dia. Vi spelar boule onsdagar och söndagar klockan 10,30 och 11,30 i två omgångar så att alla kan få plats.

De flesta tycker det är roligast att spela med 3 klot och därmed 4 spelare på varje bana. För att alla skall tycka det är roligt att spela och få ut mest av spelet kommer vi att göra följande i fortsättningen:
Till spel kl 10:30 kommer vi att dela ut biljetterna i den ordning som ni kommer, de fyra första får alltså sina biljetter och vi börjar att fylla banorna uppifrån bana 8 osv.
När alla banorna är fyllda med 4 spelare på varje bana stänger vi och ni som kommer efter det får alltså spela kl 11:30.
Om du inte vill riskera att få vänta till 11:30 kommer du till den tiden istället.
På detta sättet tror vi att vi kan få en jämnare fördelning mellan tiderna och alla blir nöjdare med spelet.

De som vill ha lite morgongymnastik kommer redan klockan 10,00 och hjälper till att kratta banorna. Glöm inte ditt medlemskort.

Angående medlemskort kontakta vår administratör. almunecar@losnordicos.com

Strandboule

En del av våra medlemmar gillar att spela boule på stranden. De träffas på San Christóbal nedanför China Sol på onsdagar och söndagar kl 11:00. Då detta inte är en klubbaktivitet är det så klart öppet för alla.