Boule

Boule är ett mycket populärt sätt att umgås på i vår förening. Alla kan vara med och det ställs inga krav på att man skall vara bäst. Tävlandet är inte det viktigaste med boulen. Spelet är ett perfekt sätt att träffas, ha kul, lite motion träffa goda vänner och inte minst ta ett glas vin eller öl med Tapas efter spelet.

Boule på Pensionista är just nu inställt!                                           

Pensionista är ett område med pensionärsbostäder och ligger mitt emot busstationen nedanför Dia.
Eftersom väldigt många vill spela boule med oss på Pensionistan ändrar vi nu till två tider igen.
Fösta tiden är kl 10:30-11:30 och här spelar vi med max 32 spelare dvs 4 per bana och vi spelar då med 3 klot var. Vi fyller på banorna i den ordningen som ni kommer och när banorna är fulla så stänger vi den tiden och du får istället möjlighet att spela kl 11:30-12:30. Om du inte vill riskera att vänta en timma på spel så kom då istället till kl 11:30.

De som vill ha lite morgongymnastik kommer redan klockan 10,00 och hjälper till att kratta banorna. Glöm inte ditt medlemskort.

Angående medlemskort kontakta vår administratör. almunecar@losnordicos.com

Strandboule

En del av våra medlemmar gillar att spela boule på stranden. De träffas på San Christóbal nedanför China Sol på onsdagar och lördagar kl 11:00. Då detta inte är en klubbaktivitet är det så klart öppet för alla.